Ми пишаємось довірою та співпрацею з урядами європейських країн та США, агенціями ООН, національним і місцевим бізнесом, державними структурами.  Завдяки цьому впродовж останніх 25 років не лише десятки тисяч потребуючих людей отримують соціальні послуги, матеріальну допомогу, психологічну та юридичну опіку, а й змінюється громадянська культура, вимоги до ефективності організацій громадянського суспільства, стандарти соціальної роботи.

Команда Карітасу-Київ переконана, що саме цей підхід призводить до систематичних відзнак і нагород, які відзначають нашу роботу - серед останніх: Національного конкурсу «Благодійна Україна» Національного рейтингу благодійників України (проводиться у партнерстві з “Новое Время” та Ernst and Young), Київського міського голови, КМДА, районних державних адміністрацій.

Закликаємо людей та компанії зі спільними цінностями до партнерства! Не можемо обіцяти широкий PR-супровід співпраці з нами - лише море задоволення, прозоре й відповідальне використання переданого ресурсу.

15 ідей та форматів партнерства:

придбання чи спільний збір речей, що найбільш потрібні підопічним Карітасу-Київ:

▪ продукти харчування для роботи благодійної їдальні і для роздачі потребуючим (консерви, крупи, макаронні вироби, олія, борошно, овочі, фрукти, цукор, печиво, чай, кава, при можливості надавати продукти оперативно - також м'ясо, риба і молочні продукти)

▪ одяг і взуття на будь-який вік (за 10-бальною шкалою станом не нижче 5 балів)

▪ комплекти постільної білизни (для дорослих і дітей) і тканина для пошиття

▪ підгузки, гігієнічні пеленки, урологічні прокладки (для дорослих і дітей)

▪ миючі засоби та побутова хімія, засоби для прання

▪ безрецептурні ліки та медичні препарати

▪ милиці, палички, ходунки, інвалідні візки

▪ дитячі іграшки, розвиваючі ігри, книги

▪ канцтовари, шкільні товари, матеріали для роботи з дітьми

▪ столовий, кухонний і одноразовий посуд

адресна допомога кризовим сім’ям, дітям чи людям похилого віку

безкоштовні послуги/продукти Вашої компанії для наших бенефіціарів

спільний з Вашими клієнтами і/чи працівниками збір речей та коштів в рамках щорічних акцій: "Шкільний портфелик", "Святий Миколай не забуде про тебе", "Різдвяна свічка", "Великодній кошик"

кар'єрний консалтинг, курси, майстер-класи, мотиваційні зустрічі для наших підопічних з залученням ваших працівників

✔ пізнавальні, спортивні, інформаційні, навчальні, розважальні, екологічні, творчі заходи з вашими працівниками і нашими бенефіціарами

✔ допомога у проведенні екскурсій, сезонних таборів, відвідування культурно-мистецьких закладів

підтримка підліткової футбольної команди: оплата тренера, придбання нової форми і м’ячів, виділення коштів на поїздки, оновлення спортивного майданчика

заснування сервісу соціального таксі: 1-2 авто, що доставляють інвалідів у місця їхньої потреби і тим самим сприяють соціалізації

допомога медичним і соціальним закладам, діяльність яких релевантна діяльності Карітасу-Київ

передача вживаної побутової та офісної техніки, меблів для бенефіціарів і/чи соціального центру Карітасу-Київ

промоція соціальних проблем і потреб наших бенефіціарів через Ваші продукти чи канали комунікації (друковану рекламу, сайт і соцмережі, чатботи, офлайн місця продажу, офіси)

✔ акція, що уможливила б для клієнтів в 1 день/тиждень/місяць по всій Україні/в Київській області виділяти певну суму з чеку на якийсь з напрямків роботи Карітасу-Київ

фінансові пожерти на будь-який діючий напрямок роботи чи допомогу конкретній категорії потребуючих бенефіціарів Карітасу-Київ (можна здійснити он-лайн)

сприяння у працевлаштуванні і/чи розвитку власної справи бенефіціарів Карітасу-Київ: у форматі бізнес-грантів розміром від 500$ (індивідуальний мікрогрант) до 5.000$ (для 5-12 бенефіціарів з залученням зовнішніх спеціалістів)

За деталями просимо звертатись до о. Романа Сиротича, директора БФ "Карітас-Київ": Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Підтримай он-лайн збір коштів на придбання підгузників важкохворим стареньким!