Поліна Василівна Земляна виглядає у вікно: до неї повинна завітати співпрацівниця Карітасу. Ось зустріч. Поліну Василівну вітають з 90 річчям. Серед подарунків є особливо цінна річ – радіоприймач. Вона так чекала на нього. Приймач налаштовують. Він працює. А тепер можна повернутись у спогади.

Багато цікавого пригадує Поліна Василівна. Вона учасник війни, у свій час працювала у Міністерстві охорони здоров’я, бухгалтером. Зараз очолює Спілку інвалідів війни. Тепло відгукується про Карітас Київ та директора фонду о. Романа Сиротича.

«Пригадую, - каже Поліна Василівна, - до Спілки інвалідів війни завітав полковник - Олександр Владика. І так дуже скромно запитав, чи можемо знайти для нього Біблію? Я так зраділа. В той же день побігла до директора Карітасу о. Р. Сиротича. Отець Роман швидко вирішив це питання. Мені було так приємно.  Безмежно дякую усім працівникам Карітасу Київ та особливо директорові, який чуйний, терплячий і надзвичайно дієвий. А скільки ми маємо цікавих зустрічей у Карітасі. Ось віночок зберегла, колись разом з дітьми ми плели його у Благодійному фонді».

Карітас Київ за час своєї діяльності випрацював широкий спектр підтримки найбільш незахищених верств населення. Однак особливо чуйний та уважний Карітас до осіб похилого віку.