14 травня Благодійний фонд Карітас Київ відвідала делегація Карітасу Німеччини. Подія ця мала знаковий характер, оскільки робоча зустріч носила багатогранний характер: детальне знайомство з діяльністю Карітас Київ, взаємообмін досвідом, участь представників делегації у практичних напрацюваннях Благодійного фонду та детальне знайомство з найбільш болючими соціальними питаннями, які турбують не тільки Україну, але й світову громадськість.

Учасники зустрічі відвідали захід, який було організовано Простором підтримки Карітас Київ спільно з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін». Особи з ментальними порушеннями приємно здивували гостей своєю працелюбністю та вмінням готувати страви. У цей день проходив майстер-клас з виготовленням піци та фруктового салату.

Гостей радо зустрічали також співпрацівники та бенефіціари проекту  «Національна мережа Центрів надання комплексної допомоги дітям у складних життєвих обставинах та їх сім'ям».

А далі відбулось засідання за круглим столом. Директор Благодійного фонду Карітас Київ  о. Роман Сиротич досить глибоко та фахово ознайомив присутніх із минулим та сучасним станом Благодійного фонду, а також детально відповів на питання, що хвилювали гостей з Німеччини.

Підтримай он-лайн збір коштів на м'ячі для підліткової футбольної команди!