Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ провів робочу зустріч з представниками громадських організацій та благодійних фондів. Захід проходив у форматі networking та зосередив увагу на темі «Взаємодія між громадськими організаціями: проблеми, виклики та шляхи їх вирішення».

Модератори та учасники зустрічі визначили комплекс проблем і потреб цільових груп, з якими вони працюють. Було обрано три ключові соціальні теми, що потребують уваги та вирішення, а саме: створення будинку транзитного перебування для ветеранів АТО, вирішення питань, пов’язаних із житлом для ВПО та створення соціальних майстерень для молоді з інвалідністю.

Надалі заплановані робочі зустрічі із представниками громадських та державних інституцій, на яких детально розроблятимуться згадані ініціативи.

Якщо Ви зацікавлені у розвитку та реалізації цих тем, звертайтесь до Простору підтримки БФ Карітас Київ за номером 098 189 35 16.

Ініціатива здійснюється  в межах проекту "Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні", що реалізується за підтримки BMZ та DCV.

У робочій зустрічі, яка проходила у храмі св. Миколи Доброго, що на Подолі, взяли участь представники організацій:

#ВБО «Даун Синдром»

#БО «Благодійний фонд «З теплом у серці»

#Коаліція захисту прав осіб з інвалідністю внаслідок інтелектуальнихпорушень

#Луганская областная общественная правозащитная женская организация "Чайка"

#Veterano Service

#БФ "Незалежна країна"