Представники прес-служби БФ «Карітас-Київ» провели перемовини з директором християнського «Радіо Марія» о. Олексієм Самсоновим на предмет здійснення радіопроекту про багатовекторну соціальну діяльність Карітасу.

Досягнуто домовленостей про те, що «Карітас-Київ» в останню середу кожного місяця у форматі інформаційно-аналітичного мовлення знайомитиме слухача із актуальними питаннями соціальної діяльності. Також ключовим тематичним акцентом цього проекту є популяризація цінностей благодійництва та милосердя. Хронометраж передачі: 45 хвилин у прямому ефірі.

Директор БФ «Карітас – Київ» о. Роман Сиротич вже затвердив концептуальні принципи функціонування радіопроекту та тематичні блоки на перше півріччя 2018 року.

Перша радіопередача вийде в ефір у середу, 28 лютого, о 14.20.

Інформація про діяльність Карітасу буде поширюватись на хвилях «Радіо Марія» у Києві, Вінниці, Запоріжжі, Львові, Рівному, Житомирі, Городку, Хмельницькому, Кам’янець-Подільському. Слухати наш проект можна і за допомогою мережі Інтернет, в онлайн трансляціях.

Чи могли б Ви підтримати он-лайн збірш коштів для придбання підгузників для важкохворих людей?

Карітас-Київ отримав подяку від мера Віталія Кличка

Для понад 100 самотніх осіб похилого віку забезпечено домашню опіку