Співробітники БФ «Карітас-Київ» провели чергову зустріч для осіб похилого віку, які є жертвами націонал-соціалізму та тоталітаризму, а також для тих людей, які внаслідок бойових дій на сході України були змушені покинути рідні землі та переїхати до столиці.

Директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич познайомив присутніх з греко-католицьким священиком Ярославом Лукавенком, який далі вів зустріч.

Священнослужитель надзвичайно вдало, з глибокою мудрістю, розглянув два ключові епізоди Євангелії: народження та хрещення Ісуса Христа. Гості настільки вдало інтегрувались у процес пізнання цих тем, що мимоволі стали активними співучасниками бесіди. Вони, разом з отцем Ярославом, ставили собі та священику цікаві запитання, а далі, - знаходили глибокі відповіді на них.

Учасники зустрічі вітали друзів з днем народження. На завершення о. Ярослав Лукавенко уділив гостям Йорданське благословення, окропивши присутніх освяченою водою.

Цей захід відбувся у рамках проекту «Створення сприятливого соціального простору для зустрічей та взаємопідтримки жертв націонал-соціалізму, вимушених переселенців та осіб з обмеженими функціями мобільності» за підтримки німецького фонду EVS. Організатором цієї програми є Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх», співучасник програми - БФ «Карітас- Київ».