Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Самотні люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Футбольна команда Карітас Київ: готуємось до турніру

Довгоочікувана та приємна весна спонукає до корисних активностей на свіжому повітрі. Футбольна команда, яка діє у межах проекту «Мобільна робота з молоддю в Україні», з великим запалом тренується на  спортивному майданчику, що розташувався поряд  Благодійного фонду Карітас Київ.

Великодній кошик від Карітас Київ

Благодійний фонд Карітас Київ спільно з організаціями, підприємствами та окремими благодійниками подбав про те, щоб у багатьох людей, які мають матеріальні, психологічні та фізичні проблеми,  на їхньому столі був «Великодній кошик». Ми, спільно з Вами, дорогі благодійники, принесли радість у їхні домівки.

читати далі
Великоднє диво для людей похилого віку

Благодійний фонд Карітас Київ спільно з Українською Біржою Благодійності здійснили ініціативу «Великоднє диво для потребуючих». Ідея задуму полягала у зборі коштів для «Великоднього кошика»  для людей похилого віку, що перебувають  у безпорадній старості, важких недугах та самотності.

читати далі
Блаженніший Святослав освятив великодні кошики для вимушено переселених осіб

«Понад 100 великодніх кошиків у Патріаршому соборі Воскресіння Христового освятив Блаженніший Святослав для вимушено переселених родин із тимчасово окупованої території України», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

На освяченні були присутніми та отримали великодні кошики - люди, які змушені були покинути свої домівки через військові дії та окупацію. Великодні кошики отримало понад 100 родин серед яких: люди з обмеженими можливостями та з інвалідністю, багатодітні родини, старенькі та самотні матері, і багато дітей, які своїм сміхом звеселили подвір’я Патріаршого Собору.