Більше
25 років досвіду

Допомогу надано десяткам тисяч потребуючих

Низка відзнак у рейтингах, подяк від високопосадовців

Частина світової спільноти, що працює в 200 країнах світу

Понад 100 волонтерів і близько 35 працівників

Кому і як допомагаємо?

Малозабезпечені діти і молодь

Одинокі люди похилого віку

Постраждалі від гуманітарної кризи

Центр надання соціальних послуг

Протидія торгівлі людьми

Нас підтримують

Останні новини

Щедрий вечір для ветеранів АТО та їх дружин

В Інституті релігійних наук св. Томи Аквінського співробітники проекту «Об’єднуючи людей заради розбудови миру» Благодійного Фонду «Карітас-Київ» провели свято Щедрого вечора. На це дійство було запрошено ветеранів АТО та їх дружин.

Організатори заходу зробили усе для того, аби колишні воїни та їхні дружини відчули атмосфера миру, вдячності та поваги за їхнє служіння Вітчизні.

Багатогранною та життєстверджуючою була програма свята. Спершу перед гостями виступив Зразковий художній колектив студії сучасної хореографії «Вернісаж» (художній керівник Світлана Рідош).

Підсумки насиченого, активного 2017 року з протидії  торгівлі людьми

Підсумки насиченого, активного 2017 року з протидії торгівлі людьми

Благодійний фонд «Карітас-Київ» з 2016 року успішно реалізує проект «Підтримка діяльності консультативних центрів для людей, що потерпіли від торгівлі людьми».  Метою цього проекту є сприяння соціальній та професійній інтеграції жертв торгівлі людьми та запобігання «сучасній формі рабства».

Проект активно набирає обертів, про що свідчать результати проведеної роботи у 2017 році, а саме:

- 48 осіб, які постраждали від торгівлі людьми, отримали реінтеграційну допомогу;

Блаженніший Святослав розділив Святвечірню  трапезу з родинами загиблих

Блаженніший Святослав розділив Святвечірню трапезу з родинами загиблих

«6 січня 2018 року Блаженніший Святослав у навечір Різдва Христового розділив трапезу із родинами загиблих, які прибули з різних областей України. У цей день у Патріаршому Соборі Воскресіння Христового на спільний Святвечір з Главою УГКЦ Блаженнішим Святославом зібрались родини загиблих. Разом з Блаженнішим Святославом у вечері взяли участь: єпископ помічник Київської архиєпархії преосвященний владика Йосиф Мілян, президент Карітасу України Андрій Васькович, директор Карітас-Київ о. Роман Сиротич, керівник Департаменту військового капеланства о. Любомир Яворський та священики собору. Загальна кількість присутніх людей на вечері була понад 100 осіб.

Уже в 15-ий раз в Україні проводиться благодійна акція

Уже в 15-ий раз в Україні проводиться благодійна акція "Різдвяна свічка”!

Традиційно з настанням Різдвяного посту Карітас-Київ долучається до щорічної загальнонаціональної благодійної акції «Різдвяна свічка» - цього року уже в 15-ий раз. Свічки, декоровані руками молодих людей з особливими потребами, - що є підопічними Карітасу у Львові, - принесуть благословенне світло Різдва до осель, а зібрані під час акції кошти будуть спрямовані на допомогу сиротам, дітям з малозабезпечених і неповних родин, сімей переселенців із зони воєнних дій.