25 years of experience

Thousands of people in need assisted

Part of global community operating in more than 200 countries

Numerous awards and acknowledgements

More than 100 volunteers and 35 employees

For whom and how we act?

Kids and families in crisis

Home care for elderly people

People affected by humanitarian crisis

Center on social services provision

Countering human trafficking

OUR PARTNERS

LATEST NEWS

Візит поважних гостей

З робочим візитом БФ «Карітас-Київ» відвідали Хорхе Нуньйо-Маєр - генеральний секретар Карітасу Європи та Андрій Васькович – президент Карітасу України.

БФ «Карітас-Київ» на хвилях

БФ «Карітас-Київ» на хвилях "Радіо Марія": скоро - у прямому ефірі...

Представники прес-служби БФ «Карітас-Київ» провели перемовини з директором християнського «Радіо Марія» о. Олексієм Самсоновим на предмет здійснення радіопроекту про багатовекторну соціальну діяльність Карітасу.

Внутрішньо переміщені особи. Потреба у розумінні та підтримці

Кейс-менеджер проекту  «Створення соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні»  Світлана Полухіна  спільно з представниками УВКБ ООН провели зустріч з ВПО (внутрішньо переміщеними особами), які змушені були покинути свої домівки під час бойових дій на сході України.

Гармонія приходить у спілкуванні

Співробітники БФ «Карітас-Київ» провели чергову зустріч для осіб похилого віку, які є жертвами націонал-соціалізму та тоталітаризму, а також для тих людей, які внаслідок бойових дій на сході України були змушені покинути рідні землі та переїхати до столиці.

Директор БФ «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич познайомив присутніх з греко-католицьким священиком Ярославом Лукавенком, який далі вів зустріч.