25 years of experience

Thousands of people in need assisted

Part of global community operating in more than 200 countries

Numerous awards and acknowledgements

More than 100 volunteers and 35 employees

For whom and how we act?

Kids and families in crisis

Home care for elderly people

People affected by humanitarian crisis

Center on social services provision

Countering human trafficking

OUR PARTNERS

LATEST NEWS

Відлуння візиту: ВПО - у полі зору німецького Карітасу

Представники німецького Карітасу, зустрівшись із співробітниками Благодійного фонду Карітас Київ, виявили велике зацікавлення ВПО (внутрішньо переміщеними особами). У форматі круглого столу, гості з Німеччини адресували директорові БФ Карітас Київ о. Роману Сиротичу ряд запитань. Колег цікавило наступне: як вирішується у Києві та області питання забезпечення житла та праці для ВПО, як відбувається процес інтеграції дітей у школах та чи впливає на стосунки дітей внутрішньо переміщених осіб мовний фактор?

Майстер-клас: випікаємо найсмачніші яблучні пироги

Простір підтримки Благодійного фонду Карітас Київ  разом з Центром трудової реабілітації для людей з інвалідністю «Трамплін» провели  для осіб з ментальними порушеннями майстер-клас з випікання яблучного пирога.

Учасники заходу виявили неабияку активність до цієї праці. Жваво, весело та енергійно вони здійснювали усі необхідні дії, щоб пиріг видвся смачненьким.

Добрий настрій – у Всесвіт, фото - на згадку: День вишиванки

Щороку у третій четвер травня тисячі, а може й мільйони українців чи людей інших національностей, які шанують це свято, одягають вишиванку та демонструють внутрішню та зовнішню  красу світові. Співробітники Благодійного  фонду Карітас Київ разом зі своїми дітьми та підопічними також виявили увагу та пошану до цієї традиції.

Екскурсія та перші  проби - у студії Радіо Марія

Екскурсія та перші проби - у студії Радіо Марія

Бенефіціари Благодійного фонду Карітас Київ, а саме діти ветеранів АТО та ВПО (внутрішньо переміщених осіб), мали чудовий час на Радіо Марія. Директор християнського радіо о. Олексій Самсонов та промоутер радіо сестра Люцина провели для гостей екскурсію. У невимушений, але водночас глибокій за змістом манері, вони розповіли дітям про історію виникнення цього радіо не тільки в Україні, але й у світі. Гості дізнались, що зародилось Радіо Марія в Італії, а згодом швидко поширилось по всьому світу. Тепер Радіо Марія функціонує у 80-ти країнах світу.