25 years of experience

Thousands of people in need assisted

Part of global community operating in more than 200 countries

Numerous awards and acknowledgements

More than 100 volunteers and 35 employees

For whom and how we act?

Kids and families in crisis

Home care for elderly people

People affected by humanitarian crisis

Center on social services provision

Countering human trafficking

OUR PARTNERS

LATEST NEWS

Карітас-Київ нагороджений грамотою Київського міського голови Віталія Кличка

Карітас-Київ нагороджений грамотою Київського міського голови Віталія Кличка - «За активну участь та перемогу у відборі успішних практик реалізації громадських ініціатив у вирішенні питань місцевого значення». Вручення нагород відбулося у Колонній залі Київської міської ради та Київської міської державної адміністрації.

Святкуємо 90 років життя

Поліна Василівна Земляна виглядає у вікно: до неї повинна завітати співпрацівниця Карітасу. Ось зустріч. Поліну Василівну вітають з 90 річчям. Серед подарунків є особливо цінна річ – радіоприймач. Вона так чекала на нього. Приймач налаштовують. Він працює. А тепер можна повернутись у спогади.

Понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми

«18 жовтня європейська спільнота відзначає Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. Карітас-Київ приділяє багато уваги цій проблемі та бере активну участь у співпраці з іншими державними і недержавними органами та організаціями по протидії цьому явищу», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

У Фастові діє проект «Соціально-харитативний хаб

У Фастові діє проект «Соціально-харитативний хаб "Вікна можливостей"

Проект функціонує  у межах програми Благодійного фонду «Карітас-Київ», який підтримує ідеї, спрямовані на подолання наслідків конфлікту та покращення якості життя людей, що опинились в кризовому становищі, зокрема ВПО та громад, які прийняли ВПО.

Завдання проекту полягає у соціально-психологічній реабілітації сімей ВПО, багатодітних, малозабезпечених та тих, що перебувають в складних життєвих обставинах, а також сімей учасників АТО.