25 years of experience

Thousands of people in need assisted

Part of global community operating in more than 200 countries

Numerous awards and acknowledgements

More than 100 volunteers and 35 employees

For whom and how we act?

Kids and families in crisis

Home care for elderly people

People affected by humanitarian crisis

Center on social services provision

Countering human trafficking

OUR PARTNERS

LATEST NEWS

Простір підтримки – у співпраці  з Всеукраїнською Благодійною організацією Даун Синдром…

Простір підтримки – у співпраці з Всеукраїнською Благодійною організацією Даун Синдром…

Благодійний фонду Карітас Київ здійснює чимало ініціатив з Всеукраїнською Благодійною організацією Даун Синдром, зокрема проводяться тренінги, екскурсії, майстер класи. Після закінчення навчання у спеціалізованих школах, ПТУ, більшість молодих людей з синдромом Дауна залишаються вдома. Проблема, з якою зустрілась Всеукраїнська благодійна організація «Даун Синдром», це незайнятість бенефіціарів після 18 років.

Багатофункціональний соціальний центр: реорганізація піде на користь

Пріоритетним у багатогранній діяльності Благодійного фонду Карітас Київ є проект «Створення багатофункціональних соціальних центрів з питань подолання кризи та самодопомоги для осіб та громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні», що реалізується за підтримки BMZ та DCV.

Житлові субсидії – потрібно знати

У Просторі підтримки Благодійного фонду Карітас Київ відбувся інформаційний семінар: "Порядок надання житлових субсидій: нові правила оформлення". Цей захід було організовано та проведено для сімей та осіб, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Майстер-клас: сьогодні випікаємо печиво

У Просторі підтримки БФ Карітас Київ триває серія майстер-класів з приготування кулінарних виробів та страв  народів світу. Бенефіціари даної ініціативи: діти ветеранів  АТО, ВПО  та діти, що проживають у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах.